Princ Harry priznal, da čisto nič ne obžaluje odhoda iz kraljeve družine

Princ Harry priznal, da čisto nič ne obžaluje odhoda iz kraljeve družine (foto: Profimedia) Profimedia
10. 2. 2020

Princ Harry in Meghan Markle živita mirno življenje v Kanadi, kjer se zdi, da prav nič ne pogrešata kraljevih dolžnosti in svojega starega življenja.

Princ Harry in Meghan Markle sta se nedavno mudila v Miamiju, kjer sta se prvič skupaj pojavila po odhodu iz kraljeve družine.

Vse se zdi, da se na novo življenje hitro privajata in da starega prav nič ne pogrešata. Po poročanju spletne strani Page Six je Harry dejal, da je bila odločitev o izstopu iz kraljeve družine težka, a da je niti malo ne obžaluje, saj si prvenstveno želi zaščititi svojo družino.

Predvsem pa si Harry ne želi, da bi šla Meghan in njegov sin Archie skozi enako agonijo, kot jo je v otroštvu doživljal sam, je še razkrila omenjena spletna stran, ki je informacije dobile z zasebnega dogodka JPMorgan, ki se je odvijal v hotelu 1 Hotel v Miamiju.

To je bil sploh prvi skupni dogodek, ki sta se ga Meghan in Harry udeležila po izstopu iz kraljeve družine in po pripovedovanju tistih, ki so ju videli, naj bi bila odlično razpoložena.

Vse se zdi, da je bil prehod v novo življenje dokaj enostaven in vsaj za zdaj niti malo ne pogrešata kraljevega Londona.

Priporočamo