Princ Harry priznal, da je ob odhodu iz kraljeve družine izjemno žalosten in da odločitev ni bila niti malo lahka

Princ Harry priznal, da je ob odhodu iz kraljeve družine izjemno žalosten in da odločitev ni bila niti malo lahka (foto: Profimedia) Profimedia
21. 1. 2020

Princ Harry ob odhodu iz kraljeve družine ni skrival svojih čustev in je iskreno priznal, da mu je ob vsem tem izjemno težko.

Princ Harry je nedavno gostil dobrodelni dogodek v oviru projekta The Caring Foundation, kjer je spregovoril tudi o svojem umiku iz kraljeve palače, ki v teh dneh polni stolpce rumenih medijev.

Princ je priznal, da je bila odločitev zanj zelo težka in zelo čustvena. "Zelo sem žalosten, da je prišlo tako daleč. Odločitev, ki sem jo sprejel, da se jaz in žena umikava seveda ni bila niti malo lahka. Za nama so meseci pogovorov, po številnih letih izzivov," je dejal Harry.

Harry se je v govoru spomnil tudi svoje mame, ki jo je izgubil pred 23 leti in se ob tem zahvalil za vso podporo, ki jo je vedno čutil v Veliki Britaniji in dodal, da se nadeja, da ga zdaj čaka bolj mirno življenje.

Princ Harry ni skrival, da mu je zelo žal, da je prišlo tako daleč in da bi si seveda želel, da bi se razpletlo drugače, a mu ob nastali situaciji ni preostalo drugega kot da sprejme takšno odločitev in zaščiti svojo družino, ki se trenutno nahaja v Kanadi, kjer bo princ v prihodnje preživel večino svojega časa.

Harry se bo počasi vrnil v Kanado, kjer je tudi njegova žena Meghan Markle s sinom Archiejem, nato pa se bodo skupaj odločili kako naprej, a zdi se, da jih vsaj nekaj časa ne bo v Londonu. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

at tonight’s dinner for supporters of Sentebale in London Video © SussexRoyal

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Priporočamo