Princ Harry priznal, da odnos z bratom Williamom ni več tak, kot je bil

Princ Harry priznal, da odnos z bratom Williamom ni več tak, kot je bil (foto: Profimedia) Profimedia
22. 10. 2019

O sporu v kraljevi družini se šušlja že nekaj časa, a zdi se, da so tabloidi imeli prav, ko so trdili, da je med bratoma Harryjem in Williamom prišlo do spora ter da so dnevi, ko sta bila najboljša prijatelja, minili.

Sinova pokojne princese Diane in princa Charlesa sta bila od mladih nog nerazdružna. Prezgodnja smrt njune mame ju je še bolj povezala in poleg tega, da sta brata, sta postala tudi najboljša prijatelja.

Podpirala sta drug drugega in si stala ob strani. Tako je bilo vse do takrat, ko je mlajši Harry spoznal Meghan Markle, današnjo vojvodinjo susseško. To se je zgodilo pred tremi leti, takrat pa se je princ Harry začel oddaljevati od kraljeve družine.

Zdaj pa je v intervjuju za britanski ITV pred kamerami dejal, da z bratom nista v ravno najboljših odnosih. "Z Williamom sva šla po drugih poteh ... Bratje imajo boljše in slabše dneve," je dejal Harry med turnejo po Afriki. S temi besedami je potrdil, da je njun odnos dejansko zdaj precej drugačen, kot je bil prej.

Harry je še dodal, da se z bratom le redko videvata in da ni nič čudnega, da se je njun odnos zaradi družinskih in medijskih pritiskov spremenil. "Del vloge, ki jo igramo, je soočanje z velikim pritiskom. Spori so neizogibni. A poslušajte, vedno bova brata, vedno bom tukaj zanj, tako kot vem, da bo on zame," je dodal princ Harry,

Priporočamo