Princ Harry prvič javno spregovoril o nosečnosti Meghan Markle, njegov glas se je ves čas tresel

Princ Harry prvič javno spregovoril o nosečnosti Meghan Markle, njegov glas se je ves čas tresel (foto: Profimedia) Profimedia
17. 10. 2018

Princ Harry in Meghan Markle sta v ponedeljek oznanila, da bosta spomladi prvič okusila čare starševstva, zdaj pa je o nosečnosti svoje žene prvič spregovoril tudi Harry.

Meghan Markle in princ Harry se trenutno mudita na kraljevi turneji v Avstraliji, kjer je Harry prvič javno spregovoril o nosečnosti vojvodinje. Ko je imel Harry govor pred zbrano publiko, se mu je ves čas tresel glas in videlo se je, da je na svojo lepo ženo izjemno ponosen.

"Mislim, da si ne bi mogla zamisliti boljšega mesta za oznaniti novico o naraščaju, ne glede na to ali bo fantek ali punčka," je s tresočim in nekoliko živčnim glasom dejal Harry, medtem ko ga je Meghan ves čas z občudovanjem gledala iz publike.

Meghan je na turneji v Avstraliji že pokazala, da bo njen nosečniški stil precej drugačen od tistega, ki smo ga bili vajeni gledati pri Kate Middleton, modni kritiki pa so si za zdaj edini, da je videti naravnost čudovito in da bomo verjetno tudi v času nosečnosti lahko uživali v prefinjenih modnih kombinacijah.

Priporočamo