Princ Harry prvič odkrito o tem, kakšen otročiček je mala Lilibet, povsem drugačna je od svojega bratca Archieja!

Princ Harry prvič odkrito o tem, kakšen otročiček je mala Lilibet, povsem drugačna je od svojega bratca Archieja! (foto: Profimedia) Profimedia
6. 7. 2021

Malčica že zdaj pokaže svoj značaj, pravi ponosni očka.

Pred mesecem dni sta princ Harry in Meghan Markle drugič postala starša, dobila sta punčko, ki sta jo poimenovala Lilibet Diana, v čast njeni prababici, Elizabeti II. in babici, pokojni princesi Diani.

Prav Diana bi pred kratkim praznovala okrogli, 60 rojstni dan, ob tej priložnosti pa sta njena sinova, William in Harry, prisostvovala slovesnemu odkritju kipa v njej spomin. Harry se je ob tej priložnosti iz ZDA vrnil v London, kjer se je družil tudi s svojimi prijatelji. Med njimi tudi z glasbenikom Edom Sheeranom, ki mu je, po poročanju britanskih tabloidov, razkril, kakšen je videti vsakdan z malo Lilibet.

Magazin Hello poroča, da je na vrtni zabavi Harry svojemu prijatelju zaupal, da je vzgoja dveh otrok velik izziv, hkrati pa ni skrival ponosa zaradi svoje hčerkice. "Doslej sva imela srečo. Lili je zelo umirjen dojenček, razveseli jo že, če jo posedeva, zato pa je njen bratec Archie zelo živahen in nenehno teka naokrog," je dejal princ.

Kljub temu, da zdaj z družino živi stran od vedno radovednih očes javnosti, Harry takrat, ko se pojavi na kakšnem javnem dogodku, rad poudaril, da mu je dobrobit otrok na prvem mestu. Njegovo življenje je zdaj precej drugačno, a zdi se, da je tako našel tisti pravi mir, ki si ga je želel - zase in za svojo družinico.

Priporočamo