Princ Harry razkril, kaj mu pomaga v boju s težavami

Princ Harry razkril, kaj mu pomaga v boju s težavami (foto: Profimedia) Profimedia
16. 1. 2019

Nekoč divji princ Harry, ki je svoje težave reševal s pomočjo razuzdanih zabav in potovanj s prijatelji, je sčasoma sprejel obveznosti, ki izhajajo iz dejstva, da je član kraljeve družine.

Odkar je v zvezi z Meghan Markle, je sprejel vzhodnjaške principe in postal precej bolj umirjen človek.

Med obiskom kraja Birkenhead sta Meghan in Harry obiskala tudi lokalno trgovino s hrano, v kateri kupujejo ljudje z nižjimi prihodki po ugodnejših cenah. Ob tej priložnosti sta bodoča starša tudi spregovorila z ljudmi, ki so se zbrali, da bi ju pozdravili. Princ Harry je tako spoznal 69-letnega budista Kelsanga Sonama, ta pa mu je podaril knjigo z naslovom 8 korakov do sreče.

Princ Harry mu je razkril, da vsak dan meditira in da je to skrivnost njegove umirjenosti in sreče. Velja pa prepričanje, da je Harry začel meditirati takrat, ko je spoznal Meghan. Ta je že pred časom razkrila, da je joga pomemben del njenega življenja.

Sicer pa Meghan zelo dobro pozna jogo in meditacijo, saj je njena mama Doria Ragland učiteljica in inštruktorica joge. Nekoč je vojvodinja celo dejala, da jogo prakticira dvakrat dnevno. V času, ko je še uporabljala družbena omrežja, je pogosto objavljala svoje slike med meditacijo in ukvarjanjem s športom.

Priporočamo