Princ Harry razkril vse o tem, kako v Kaliforniji družina preživlja čas in kaj se dogaja z malim Archijem

Princ Harry razkril vse o tem, kako v Kaliforniji družina preživlja čas in kaj se dogaja z malim Archijem (foto: Profimedia) Profimedia
17. 4. 2020

Princ Harry je nedavno v video pogovoru povedal, da ima v času koronavirusa izjemno veliko časa za družino in da v tem preprosto uživa.

Meghan Markle in princ Harry sta se nedavno iz Kanade preselila v Los Anglesu, da bi bila bližje mami Dori Ragland in tudi zato, ker si Meghan želi obuditi svojo hollywoodsko kariero.

Za zdaj par večino časa preživi doma, saj svetu v tem trenutku vlada koronavirus, v ZDA pa imajo do zdaj že več kot pol milijona okuženih, zato Meghan in Harry izjemno pazita s kom se družita in kje se gibljeta.

Nedavno je princ Harry v video pogovoru z organizacijo WellChild povedal, da je v zadnjih tednih veliko več časa za družino. "Kljub vsemu se dogaja tudi veliko pozitivnih stvari, predvsem to da imamo tako zelo veliko časa za družino, včasih se celo vprašam ali bi se moral počutiti krivo, da imam zdaj tako veliko družinskega časa?"

"Moramo slaviti te trenutke, ko so z otroci premetavamo po tleh, saj nikoli ne vemo kaj nas čaka pol ure kasneje ali naslednji dan," je še povedal Harry in pohvalil organizacijo WellChild, ki požrtvovalno pomaga obolelim otrokom, saj se zaveda, da to zahteva zares veliko časa in potrepljanje. "Imeti že enega otroka, ki je star 11 mesecev je povsem dovolj," je v smehu dejal Harry in poudaril, da je starševstvo celodnevna služba.

Na vprašanje, kako se počuti v teh koronačasih je odgovoril precej optimistično. "Ne slabo. To so seveda drugačni časi, vsak jih doživlja po svoje, a verjamem, da dlje kot to traja, težje je za vsakega posameznika."

"Vse je stvar morale, ko se zjutraj zbudiš in je nov dan in si rečeš, kaj bomo danes delali z družino," je dejal Harry in dodal, da nas je seveda vseh strah, kaj vse bi se utegnilo zgoditi, a da nad vsem enostavno nimamo kontrole in to moramo preprosto sprejeti.

 

Priporočamo