Princ Harry s to izjavo o malem princu Archieju šokiral ves svet

Princ Harry s to izjavo o malem princu Archieju šokiral ves svet (foto: Profimedia) Profimedia
28. 2. 2021

James Corden, voditelj oddaje The Late Late Show with James Corden, je tokrat v svoji družbi gostil samega princa Harryja, ki je razkril številne zanimive podrobnosti iz življenja kraljeve družine.

Princ Harry s svojo ženo Meghan Markle že nekaj časa živi v sončnem Los Angelesu, nedavno pa ga je po zaslugi duhovitega voditelja Jamesa Cordena še bolj podrobneje spoznal.

James ga je gostil v svojem šovu, iskat pa ga je prišel kar z običajnim turističnim avtobusom, ki ima odprto streho, da si turisti med vožnjo nemoteno lahko ogledujejo mesto.

Harry je priznal, da je to zanj posebna izkušnja, saj se do zdaj še nikoli ni vozil s turističnim avtobusom, duhoviti voditelj pa je popoldansko popotovanje po Los Angelesu popestril s pravim angleškim čajem v prelepih porcelanastih skodelicah, kakršne seveda pritečejo kraljevim glavam.

Med vožnjo sta obiskala tudi čudovito vilo, kjer se je nekoč snemala serija Princ z Bel Aira, James pa je princa Harryja ves čas zbadal, da bi bilo najbolje, da jo odkupi in ko je videl, da princ ni kaj prida pogajalec, je poklical Meghan Markle in njej povedal, da se je sam že vse zmenil in da bi bilo najbolje, da se preselita v razkošno vilo.

Pogovor je nanesel tudi na kraljevo družino, Harry je tako na presenečenje celega sveta razkril, da je bila prva beseda malega princa Archieja krokodil, kraljica pa je malemu Archieju za božič v Los Angeles poslala, ne boste verjeli, pekač za vaflje. Malček jih namreč obožuje, zato mu jih Meghan peče skoraj vsako jutro.

Princ je tudi razkril, da je gledal popularno serijo Krona, ki pripoveduje o življenju kraljeve družine, a da je to bolj fikcija, ki daje zgolj ohlapen vpogled v življenje na kraljevem dvoru in je daleč od prave slike kraljevega življenja.

Sledil je še vojaški trening, kjer je princ Harry naravnost blestel, pokazal je izvrstno telesno pripravljenost in voditelju s svojo fizično kondicijo povsem zaprl usta.