Princ Harry se je vrnil v London in nato na Škotsko odpotoval kar z vlakom

Princ Harry se je vrnil v London in nato na Škotsko odpotoval kar z vlakom (foto: Profimedia) Profimedia
27. 2. 2020

Britanski princ Harry se je vrnil v London, kjer ga čakajo še zadnje kraljeve obveznosti, preden se dokončno poslovi od kraljeve družine.

Britanski princ Harry in Meghan Markle sta v začetku leta oznanila, da se umikata iz kraljeve družine in da se poslavljata od kraljevih dolžnosti.

Kmalu po tej odločitvi, sta se preselila v Kanado, zdaj pa ju v Londonu čakajo še zadnje obveznosti, preden se dokončno poslovita od kraljevega življenja.

Harry je že prišel v London, nato pa se kar z vlakom odpravil na Škotsko, kjer ga čakajo prve obveznosti. Na Škotskem bo sodeloval na konferenci, kjer bo skušal nabrati točke za svoj okoljevarstveni projekt Travalyst.

V slogu svoje misije se je na konferenco pripeljal kar z vlakom in tako izbral prevoz, ki je do okolja bolj prijazen kot letala.

V Edinburgh je prišel oblečen v jeans hlače, na glavi pa je nosil športno kapo,  na rami pa je imel zelen ruzak in videti je bilo, da je odlično razpoložen in niti najmanj kraljevsko vzvišen.

Harryja zdaj čakajo še zadnje obveznosti, nato pa se bosta z Meghan vrnila v Kanado, kjer bosta zaživela povsem novo in bolj umirjeno življenje.

Priporočamo