Princ Harry se spreminja, odkar pozna Meghan

Princ Harry se spreminja, odkar pozna Meghan (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
28. 12. 2017

Ljubezen dela čudeže. Tudi če si princ in lahko počneš, kar želiš. Odkar se je namreč zaljubil britanski princ Harry, se spreminja tudi on. Vse za lepo Meghan Markle ...

Preden se je princ Harry zaljubil v kanadsko igralko Meghan Markle, je živel dokaj razvratno in nezdravo, čeprav je kot bivši vojak bil vseskozi fit in v dobri kondiciji. Po drugi strani pa se je rad zabaval cele noči, pogledal pregloboko v kozarec in tudi pokadil kakšno cigareto. A zdaj te svoje slabe navade opušča. Baje mu pri tem nekoliko pomaga tudi bodoča tašča, ki je terapevtka in učiteljica joge. Tudi Meghan jo izvaja že od otroštva. Verjetno se princ ne bo zatekel k jogi, bo pa prevzel preostale zdrave navade svoje bodoče soproge. Ker je v Nottingham Cottageu, kjer princ živi, kajenje strogo prepovedano, Harry kadi drugje, tudi na raznih fotografijah z družabnega omrežja ga je pogosto videti s cigareto v rokah. No, sam zna presneto dobro kršiti pravila in tu pa tam prižge cigareto tudi doma, a tako da se nagne skozi okno. Ker pa je Meghan nekadilka, ji je obljubil, da doma ne bo nikoli prižgal cigarete. Tudi na oknu. In tako naj bi se princ odločil, da bo počasi povsem opustil cigarete! In vse to zaradi nje. Vsaj tako zatrjujejo prijatelji para.

Spremenil se bo zaradi Meghan

Meghan, pravijo v angleških tabloidih, je najbolj gibčna članica družine, no, bodoča članica. "Joga ima številne prednosti, z njo si povečamo gibčnost in moč mišic. Med vabo se sprošča hormon sreče, lažje se sprostite, manj ste nervozni in tudi spanec je boljši," je pred kratkim za jogo dejala Meghan. Njena mama, ki se tudi ukvarja z jogo in je terapevtka, živi v Los Angelesu. Ko je imela Meghan dve leti, se je razšla z njenim očetom Tomom, ki bojda zdaj živi nekje v Mehiki. Paparaci so ga nekaj časa lovili in jim ga je tudi uspelo ujeti, ko je odhajal iz trgovine z vrečko, polno piv in cigaret. Ko so ga vprašali za hčerinega zaročenca, je dejal, da je srečen, ker je hči našla nekoga z enakimi pogledi na svet in da bi bil srečen, če bi lahko hčer popeljal do oltarja in jo predal princu."

Poroka se bo zgodila 19. maja prihodnje leto. Meghan se že pripravlja na življenje v Londonu in njen dom v Torontu je že naprodaj, z njega so tudi že odstranili vse kamere, saj tam zdaj nihče ne živi, niti Meghan več ne prihaja tja.

Besedilo: Sandra Bratuša // Foto: Profimedia

Priporočamo