Princ Harry slavi 35. rojstni dan: Meghan pravi, da je najboljši mož in čudovit očka!

Princ Harry slavi 35. rojstni dan: Meghan pravi, da je najboljši mož in čudovit očka! (foto: Profimedia) Profimedia
15. 9. 2019

Čeprav so spletni portali in revije polni ugibanj o domnevno slabem odnosu Meghan in Harryja z ostalimi člani kraljeve družine, njune objave na družbenih omrežjih govorijo drugače. Očitno je z zakonom mladih staršev vse v najlepšem redu.

To se je izkazalo ravno zdaj, ko priljubljeni princ Harry slavi svoj 35. rojstni dan. Nekoč "divji" Harry, ki je veljal za pravega žurerja, je danes vzoren očka in mož, ki nadvse uživa v družbi svoje družinice.

"Tvoja prizadevanja za stvari, za katere ti je mar, me navdihujejo vsak dan. Si najboljši mož na svetu in čudoviti očka najinemu sinu. Imava te rada. Vse najboljše za rojstni dan," se glasi sporočilo vojvodinje Meghan, objavljenjo na njunem skupnem Instagram profilu.

Sicer pa Harry tudi v očeh javnosti velja za dobrega moža in očeta, medtem ko vojvodinja Meghan še vedno dobiva številne očitke na račun vedenja in kršenja strogega kraljevega protokola. No, če gre samo za protokol ... Potem tudi te kritike niso bistvene. Bistvo je nekje drugje - v njunem odnosu, za katerega se zdi, da je naravnost čudovit.

Priporočamo