Princ Harry spet v dobrih odnosih z bratom, saj ju je povezala skrb za očeta

Princ Harry spet v dobrih odnosih z bratom, saj ju je povezala skrb za očeta (foto: Profimedia) Profimedia
22. 5. 2020

Že nekaj časa se je govorilo o napetostih med princema Williamom in Harryjem.

Nekateri mediji na Otoku so šli celo tako daleč, da so ugibali, da sta se princ Harry in Meghan Markle preselila v Kanado, nato pa v ZDA prav zaradi nesoglasij z Williamom in njegovo soprogo, vojvodinjo Kate, ki naj ne bi mogla sprejeti Meghan.

A očitno so pandemija koronavirusa in skupna skrb za očeta, princa Charlesa, naredili svoje. Charles se je okužil z virusom in ga uspešno prebolel, Entertainment Tonight pa poroča o tem, da sta brata zakopala bojno sekiro in da si že dolgo nista bila tako blizu, kot sta si prav v teh časih.

"Med njima je obstajalo kar nekaj hude krvi, a zadeve so se popravile. Vem, da se spet slišita preko telefona in video klicev. Mislim, da ju je bolezen princa Charlesa privedla do tega, da se spet začneta pogovarjati," pravi strokovnjakinja za kraljevo družino Katie Nicholl.

Očitno je v britanski kraljevi družini kriza s koronavirusom obrnila njihove odnose v pozitivno smer, saj so se osredotočili na stvari, ki v resnici štejejo - na medosebno povezanost in skrb za bližnje.

Priporočamo