Princ Harry prišel na obisk k očetu, zgodilo pa se je tole in mnogi so ostali razočarani

7. 2. 2024
Deli
Princ Harry prišel na obisk k očetu, zgodilo pa se je tole in mnogi so ostali razočarani (foto: Profimedia)
Profimedia

Vsi so pričakovali, da bo princ Harry tokrat ostal v kraljevi palači ali v kateri od rezidenc, ki jih ima kraljevi dvor, a vse se zdi, da temu vseeno ne bo tako.

Po srečanju s kraljem Karlom, ki je trajalo le 45 minut, je princ Harry upal, da se bo Williamovo srce omehčalo in bo želel videti svojega mlajšega brata, a je namesto tega noč preživel v hotelu in že začel pakirati kovčke za vrnitev v Los Angeles. Če bi mu brat ponudil roko sprave in se odločil srečati z njim, bi princ Harry z veseljem sprejel njegovo povabilo.

Namesto tega je vojvoda sussekški prenočil v londonskem hotelu in verjetno razmišljal o vsem, kar se je zgodilo v zadnjih dneh. Čeprav ni bilo napovedano, da bi se brata srečala med Harryjevim obiskom Londona, je javnost vseeno upala na ta scenarij, združil pa naj bi ju skupni prijatelj Mark Dyer, ki je po smrti princese Diane nekako prevzel vlogo njunega mentorja.

41-letni princ William naj bi bil osredotočen na okrevanje Kate Middleton po abdominalni operaciji, zaradi katere bo odsotna do velike noči. Princ Harry pa je na rednem letu iz Los Angelesa v London preživel 11 ur, le 45 minut se je pogovarjal z očetom, zaradi katerega je prišel domov. Ker je moral pred enim letom predati ključe Frogmore Cottagea, nihče pa ga ni povabil niti na nočitev v eno od številnih rezidenc britanske kraljeve družine, je princ Harry končal v hotelu.

Ker se je vse zgodilo na hitro in je princ Harry brez premisleka odhitel k bolnemu očetu, v Londonu ne bo ostal predolgo, sploh ker je Meghan z otroki pustil v poplavljenem Montecitu, napovedano pa je že, da bo naslednji teden z Meghan potoval v Kanado. Vse se zdi, da od tako zelo pričakovanega srečanja bratov ne bo nič, še manj pa je seveda pričakovati, da bi se brata zares pobotala, kot so seveda upali številni, a so zdaj razočarani, saj je videti, da se to prav gotovo ne bo zgodilo.

Preberite še: