Princ Harry teden dni pred poroko poklical bivše dekle

Princ Harry teden dni pred poroko poklical bivše dekle (foto: Profimedia) Profimedia
24. 5. 2018

Na kraljevi poroki princa Harryja in Meghan Markle sta bili na seznamu povabljencev tudi dve nekdanji Harryjevi dekleti. Britanski mediji pa so še posebej pod drobnogled vzeli Chelsy Davy, ki je bila tekom poroke v cerkvi še posebej zamišljena.

Princ Harry je na svojo poroko z Meghan Markle povabil tudi svoji dve nekdanji dekleti, Chelsy Davy in Cressido Bonas. To ni na kraljevih porokah nič neobičajnega, princ William je tako na svojo poroko povabil kar pet nekdanjih deklet.

Britanski mediji pa so še posebej pod drobnogled vzeli Chelsy Davy, s katero naj bi se po poročanju Vanity Fair princ Harry slišal le teden dni pred poroko. "To je bil njun zadnji telefonski pogovor pred poroko, ki je bil zaznamovan s solzami, oba sta prišla do spoznanja, da je Harry obrnil nov list v svojem življenju. Chelsy je tekom pogovora močno jokala in sprva sploh ni želela priti na poroko, a si je na koncu vseeno premislila in se je udeležila," je neimenovani vir povedal Vanity Fair.

Kljub temu, da je princ Harry ostal v tesnih odnosih tako z Chelsy Davy, kakor tudi Cressido Bonas, pa dekleti nista bili povabljeni na večerni sprejem k princu Charlesu. "Na koncu je Chelsy princu Harryju obljubila, da ne bo delala nobenih težav in ne bo poskušala uničiti zabave," je še dodal vir.

Harry in Davy sta bila s prekinitvami v razmerju sedem let, leta 2010 pa sta se odločila, da končata razmerje, kljub temu pa sta ves ta čas ostala v dobrih odnosih. Davy pa je bila povabljena tudi na kraljevo poroko princa Williama in Kate Middleton.

Priporočamo