Princ Harry v skrbeh: Noče, da bi Meghan doživela usodo princese Diane!

Princ Harry v skrbeh: Noče, da bi Meghan doživela usodo princese Diane! (foto: Profimedia) Profimedia
18. 1. 2019

Doslej je - brez velikih pretresov - Meghan Markle nekako uspelo gladko tlakovati svojo pot od igralke s kariero do položaja vojvodinje. A to bi se lahko spremenilo. Če je verjeti poznavalki kraljeve družine, naj bi princa Harryja na vso moč skrbelo.

34-letni Harry meni, da bi lahko vse, kar se trenutno dogaja, z nosečnostjo vred, precej stresno vplivalo na njegovo ženo. Angela Mollard, dobra poznavalka kraljeve družine, razkriva, da vse skupaj zelo spominja na življenje tragično preminule Harryjeve mame, princese Diane.

Angela Mollard trdi, da njuno življenje ne bo podobno pravljici. Letos bosta namreč obeležila tri leta zveze. "Strokovnjaki za zveze trdijo, da ta šele po treh letih postane realna. Zaljubljenost in metuljčki izginejo, zato bo zanimivo opazovati, kako se bo še naprej razvijal odnos Harryja in Meghan."

Meghan je doslej preživela kar precej pretresov, saj se je v relativno kratkem času preselila v drugo državo, za seboj je pustila družino, svoje delo in prijatelje, kmalu je zanosila, njeno življenje pa poteka pod budnim očesom javnosti. Poleg vsega pa jo mediji obtožujejo za napetosti med člani kraljeve družine.

"Le redke osebe lahko preživijo takšen stres, bilo bi čudno, če tudi sama ne bi začela trpeti zaradi tega," pravi Mollardova. "Harry se počuti krivega zaradi vsega, še posebej zato, ker ima občutek, da je tako trpela tudi njegova mama, on pa je ni mogel zaščititi."

Zato sploh ne čudi dejstvo, da se princ Harry že od vsega začetka do Meghan vede kot pravi zaščitnik - rad bi ji prihranil neprijetne dogodke, še posebej zdaj, ko je v občutljivem obdobju. No, čas je tisti, ki bo pokazal, če teorija Mollardove o domnevno usodnem tretjem letu zveze pije vodo.

Priporočamo