Kraljica Camilla zdaj povedala pravo resnico o princu Louisu in to so mnogi že vedeli

28. 3. 2024
Deli
Kraljica Camilla zdaj povedala pravo resnico o princu Louisu in to so mnogi že vedeli (foto: Profimedia)
Profimedia

Zdaj je jasno, da je princ Louis tudi doma pravo živo srebro, s katerim imajo vsi polne roke dela.

Glede na to, da je kralj Karel  odsoten zaradi zdravljenja raka, drugi člani kraljeve družine 'vskočijo' in pomagajo zagotoviti, da kraljeve dolžnosti in ugled ne trpijo. Kraljica Camilla je prispela na slovesno srečanje ob podelitvi statusa mestu Douglas, mali deček pa jo je prisilil, da je govorila o svojem vnuku, princu Louisu.

Princ Louis je do zdaj že večkrat izstopal kot ljubljenec javnosti zaradi svojega nagajivega vedenja in navihanosti, ki jih priredi na skoraj vsakem javnem družinskem srečanju. Bdenje nad njegovim obnašanjem je glavna naloga njegove starejše sestre Charlotte, a petletnik vedno zna najti način, kako nasmejati javnost, njegovo obnašanje pa je zdaj komentirala tudi sama kraljica Camilla.

Profimedia

Med obiskom otoka Man se je kraljica na kratko družila z zbrano množico, med katerimi je bil tudi deček, zaradi katerega se je kraljica ustavila in razkrila nekaj o najmlajšega sina Kate Middleton in princa Williama. "Imam vnuka Louisa," je kraljica povedala fantku in dodala, da ima družina polne roke dela z razigranim princem, a to seveda ni nič novega, saj je mali princ že večkrat pokazal, da je kot živo srebro, ki je le s težavo dolgo časa pri miru.

Kraljica je s tem, ko je petletnika poimenovala za svojega vnuka, znova pokazala, da se z Williamom in Kate odlično razume in da je njuna otroka sprejela kot lastna vnuka. Mimogrede, Camilla je babica petih vnukov, ki so zelo povezani s kraljevo družino, letos pa so prvič skupaj praznovali božične praznike. Tudi njen najmlajši vnuk Freddy je bil eden od častnih pažev na kronanju maja lani.

Camilla je prispela na otok Man v imenu kralja, da bi olajšala njegovo zdravljenje raka, in povedala, da je kralju Karlu zelo žal, da ni mogel priti osebno na slovesnost ob podelitvi statusa mestu in da seveda upa, da se bo lahko kar najhitreje vrnil k vsem obveznostim, ki ga čakajo kot kralja, saj je trenutno v fazi zdravljenja in še vedno nima dovolj energije za vse kraljeve obveznosti.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord