Princ Louis s svojo reakcijo spet zabaval ves svet, uboga Kate je bila čisto nemočna! Tukaj je posnetek!

Princ Louis s svojo reakcijo spet zabaval ves svet, uboga Kate je bila čisto nemočna! Tukaj je posnetek! (foto: Profimedia) Profimedia
12. 5. 2023

Princ Louis na javnih dogodkih rad pokaže svoj živahen karakter, ki ga princ William in Kate Middleton le s težavo mirita in zdi se, da je svetovna javnost ob tem zares dobro zabava.

Princ Louis je najmlajši otrok princa Williama in Kate Middleton in zdi se, da je že zdaj izjemno priljubljen, saj ga svetovna javnost zelo rada vidi na javnih dogodkih, ker vedno poskrbi za pravo mero smeha in s svojimi reakcijami pri vseh sproži veliko odobravanja, predvsem pa le redki lahko ob njem ostanejo resni.

No, tako je bilo tudi nedavno, ko je Kate z njim prišla na enega od svojih dnevnih dogodkov in zdelo se je, da bo princ Louis že hitro ukradel ves šov. Ko je dobil v roke njegovo priljubljeno sladico, je kaj hitro uprizoril takšno reakcijo, da so vsi padli v glasen smeh. Louis je po dveh grižljajih pokazal, da je tako zelo dobra, da bo padel kar v nezavest. 

Njegova sestrica princesa Charlotte je ob tem le zavijala z očmi, saj je verjetno takšnih bratovih prigod že vajena, sama pa je v javnosti že zelo zadržana in občasno miri tudi princa Louisa, ki v javnosti rad pokaže svoj pravi karakter. Že zdaj je jasno, da bo princ Louis nekaj posebnega in zdi se, da bo vedno ukradel vsaj nekaj pozornosti.

Preberite še: Nataša Pirc Musar je pokazala svoj razkošen vrt, ki je mnogim vzel sapo

Vabimo vas, da si ogledate še spodnji podcast:

Alen Kobilica in Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha pogovarjata o starševstvu, o tem, kje 38-letni človek, ki je ravno oslepel, išče navdih in kako težko se je bilo soočiti z oslepitvijo. Oba sta triatlonca, zato je velik del pogovora tekel tudi o športu ter kako je z njim lažje premagovati ovire. Alen Kobilica pa je spregovoril tudi o tem, kje je dobil moč, da je ob padcih prebrodil krizo. Priznal je, da verjame, da bo nekoč spet videl.