Princ Philip ni bil navdušen nad Meghan: vnuka Harryja je opozarjal, naj se ne poroči z njo!

Princ Philip ni bil navdušen nad Meghan: vnuka Harryja je opozarjal, naj se ne poroči z njo! (foto: Profimedia) Profimedia
18. 6. 2019

Dedki slovijo po tem, da za svoje vnuke želijo samo najboljše. Seveda dedki iz kraljevih družini niso nobena izjema, kar nazorno dokazuje primer britanskega princa Philipa, dedka princa Harryja.

Ko se je Harry začel videvati z Meghan Markle, takrat še igralko, marsikdo njuni zvezi ni bil najbolj naklonjen. Čeprav danes veljata za srečen par in ponosna starša dojenčka Archieja, njuna pot do zadovoljstva in zakonske skladnosti ni bila brez ovir.

Eno med njimi je zagotovo predstavljalo opozorilo princa Philipa, ki je pred zaroko Harryja in Meghan svojemu vnuku dejal, da zakon z igralko ni najboljša zamisel. "Z igralkami hodimo na zmenke, s temi ženskami se ne poročamo," so se glasile besede 98-letnega prinčevega dedka, ko mu je Harry dejal, da je kupil diamantni prstan za svojo izvoljenko Meghan.

V zadevo se je vpletal tudi Harryjev starejši brat, princ William. Ta ga je vprašal, ali je prepričan glede svoje odločitve in ali se zaveda, kakšno odgovornost to prinaša.

No, k sreči Harry ni imel nobenih dvomov, kar se je zaenkrat izkazalo za zelo dobro odločitev. Vsi ostali dvomljivci pa verjetno zdaj obžalujejo svoje besede, ki so bile brez dvoma izrečene dobronamerno. A vseeno za Harryja to zagotovo niso bile prijetne izkušnje.

Priporočamo