Princ William ima težave, vojvodinjo Kate zelo skrbi zanj

Vojvodinja Kate in princ William sta eden najbolj zglednih parov britanske monarhije. (foto: Foto: Profimedia) Foto: Profimedia
6. 1. 2021

Čeprav opravljata svoje kraljeve dolžnosti in v javnosti dajeta vtis, da je vse v najboljšem redu, tuji tabloidi ugotavljajo, da ni tako.

Kot poroča Globe, naj bi vojvodinjo Kate močno skrbelo za njenega soproga, ki se bori s fizičnimi in psihičnimi težavami. Prišlo naj bi celo do tega, da ga je prosila, naj si poišče strokovno pomoč.

William je, kot poroča isti vir, preobremenjen zaradi stresa, ki ga je doživljal minulo leto. To je bilo za kraljevo družino res polno pretresov: princ Harry se je z družino preselil v ZDA, princ Andrew je vpleten v škandal zaradi svojega prijateljevanja z zloglasnim Jeffreyjem Epsteinom ...

Vir, ki je blizu družini, pravi, da je Kate strta zaradi skrbi do soproga. Nenehno ga opominja, da si stvari ne bi smel tako gnati k srcu, saj ga je očitno prav to pripeljalo do roba zmogljivosti. Po besedah neimenovanega vira naj bi William že dolgo slabo spal, izgubil pa naj bi tudi nekaj kilogramov, saj je njegov apetit zelo slab.

Kraljeva družina se na ta poročanja ni odzvala in jih ni komentirala, Kate in William se še vedno pojavljata v javnosti, tako da očitno le ni tako hudo. Čas bo pokazal svoje, saj če navedbe držijo, bo William kmalu potreboval oddih.

Priporočamo