Princ William ima že dolgo časa hobi, ki ga njegova Kate Middleton ne prenese

Princ William ima že dolgo časa hobi, ki ga njegova Kate Middleton ne prenese (foto: Profimedia) Profimedia
8. 6. 2018

Princ William je imel že od nekdaj rad bencinske športe, z veseljem pa od časa do časa tudi sede na kakšen motocikel, kar njegovi ženi Kate Middleton ni niti najmanj po volji.

Princ William je nemalo presenetil publiko, ko se je pojavil na eni izmed najbolj znanih motociklističnih dirk v Veliki Britaniji. Britanski princ si je ogledal dirko na malem otoku, ki leži med Veliko Britanijo in Irsko, tam se namreč vsako leto odvija najstarejša motociklistična dirka z najhitrejšimi in najbolj dragimi motocikli na svetu.

Princ William je na dirki neznansko užival, med pogovori z dirkači pa jim je razkril, da je bila njegova žena Kate Middleton kar nekoliko jezna, ko ji je povedal, kam se odpravlja. "Ko sem ji povedal, da si bom ogledal dirko Isle of Man, me je samo pogledala in mi dejala "Kaj res"," je v smehu dejal princ William.

Vojvodinja nikoli ni skrivala nezadovoljstva nad tem, da William obožuje dirke in motocikle. Pred časom je dejala, da je vedno v skrbeh, ko se William odpelje na svojem Ducatiju in da jo vedno močno skrbi, da se mu slučajno ne bi kaj zgodilo. Kate močno upam, da njenega sina princa Georga takšni hobiji ne bodo kaj preveč zanimali.

Priporočamo