Princ William in Kate Middleton: Noseča pred oltar?

Vir: Story
22. 4. 2011

Samo še teden dni nas loči od poroke leta, kaj leta, desetletja, bi lahko rekli. Nanjo v Veliki Britaniji čakajo že 30 let, odkar sta se poročila princ Charles in lady Diana. Princ William in Kate Middleton bosta usodni da dahnila 29. aprila. Priprave so tako že v končni fazi, pojavile pa so se govorice, da je nevesta mogoče celo noseča …

Vbangleških medijih so se pojavili naslovi, na primer Nevesta je noseča ali pa Mladi par mogoče že pričakuje … Kate Middleton naj bi bila videti neverjetno dobro in na obrazu naj bi imela tisti žar, ki ga imajo samo ženske, ki so v veselem pričakovanju. Neimenovani viri, ki razkrivajo novice medijem, pravijo, da se Kate boji le, da ji bo na poročni dan slabo, a da bo že preživela. S princem pa naj bi komaj čakala, da bosta veselo novico po medenih tednih lahko delila tudi s svetom.

Da naj bi bila res noseča, potrjujeta tudi zelo kratka zaroka in hitra poroka, saj le tako lahko še skrijejo nosečnost, preden bi se trebušček začel večati. Seveda pa so se na te špekulacije tudi že odzvali v kraljevi palači, kjer pravijo, da so govorice o nosečnosti absurdne in povsem neresnične. Pa vendar številni že dvomijo o tem.

Kakorkoli že, poroka buri duhove. Kje, kdaj in kako.

Kaj se bo dogajalo noč pred usodnim da?

Kate Middleton (28) bo noč pred usodnim da preživela v kraljevem apartmaju Goring Hotela, ki je samo streljaj od Buckinghamske palače. Z njo bodo v istem hotelu tudi njeni starši in sestra Pippa (27), ki bo tudi Katina priča.

Princ William (28) pa bo zadnjo samsko noč preživel v hiši Clarence House, kjer živi tudi njegov brat Harry (27), ki bo poročna priča. V tej hiši bo kasneje novopečeni poročeni par tudi živel.

Predporočna pogodba?

Odvetniki, ki se ukvarjajo z ločitvami, princu Williamu svetujejo, naj podpiše predporočno pogodbo. Vse pravljice pač nimajo srečnega konca, kar na angleškem kraljevem dvoru še kako dobro vedo. Seveda pa tako kraljica Elizabeta kot tudi predstavniki palače za stike z javnostmi o tej temi nočejo govoriti. Do zdaj namreč to ni bila praksa in nihče od kraljeve družine ni podpisal takšne pogodbe. Princesa Diana je po 15-letnem zakonu s princem Charlesom dobila veliko odpravnino. A kljub temu Charles tudi s svojo drugo ženo Camillo pogodbe ni podpisal. Jo bo William s Kate?

Kdo vse pride na poroko?

Seveda je med povabljenimi veliko kronanih glav. Kar 40 naj bi jih bilo, vse pa je kraljica povabila osebno. Tako bodo prisotni princ iz Omana, sultan Omana in Brunejev, kralj Savdske Arabije, japonski cesar, vse evropske kronane glave, vključno s kraljem Constantinom iz Grčije, čeprav Grčija že 40 let ni kraljevina.

Mogoče je bolj zanimiv spisek, kdo vse ni povabljen na poroko. Prva na listi je vsekakor Sarah Ferguson, bivša žena princa Andrewa, ki se vedno znova zapleta v škandale. Njeni hčerki, princesi Eugenie in Beatrice, pa seveda sta povabljeni. Med povabljenimi ni tudi ameriškega predsednika Baracka Obame in njegove žene. William je namreč šele drugi v vrsti za kraljevi prostor, kar pomeni, da ni nujno, da bi morali povabiti tudi predsednika.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story