Princ William in Kate Middleton sta se odpravila na zmenek in mediji za to sploh niso vedeli

Princ William in Kate Middleton sta se odpravila na zmenek in mediji za to sploh niso vedeli (foto: Profimedia) Profimedia
11. 3. 2020

Princ William in Kate Middleton sta več čas na očeh javnosti, občasno pa jima le uspe, da se neopazno odpravita na zmenek, za katerega nihče ne ve.

Princ William in Kate Middleton sta ves čas pod drobnogledom in le redko jima uspe, da svetovna javnost ne bi vedela za kakšnega od njunih korakov.

A nedavno se je zgodilo prav to, ko si je kraljevi par ogledal predstavo Cirque du Soleil. "Odšla sva gledati Cirque du Soleil in predstava je bila zares odlična," je med nedavnim obiskom na Irskem razkril princ William.

Cirque du Soleil je s svojo predstavo nastopil v Royal Albert Hallu in zdi se, da je kraljevemu paru uspelo oditi na predstavo, brez da bi mediji to sploh opazili.

Kate in William imata pri treh otrocih le redko prost večer, ki ga lahko preživita zgolj v družbi drug drugega, a ko se to vendarle zgodi, ga rada izkoristita za obisk gledališča, kina ali pa skupne večerje in se posvetita zgolj drug drugemu.