Princ William in Kate Middleton sta se po dolgem času znova držala za roke

Princ William in Kate Middleton sta se po dolgem času znova držala za roke (foto: Profimedia) Profimedia
24. 4. 2018

Kate Middleton in princ William se v javnosti le redko držita za roke, včeraj pa smo bili ob odhodu iz porodnišnice priča povsem drugačnemu prizoru.

Kate Middleton in princ William v javnosti le malokrat pokažeta čustva drug do drugega, skoraj nikoli pa ju ni moč videti, da bi se držala za roke. Z razliko od princa Harryja in Meghan Markle, ki se v javnosti ves čas dotikata drug drugega, sta princ William in vojvodinja Kate Middleton veliko bolj zdražana, razlog pa se skriva v tem, da sta na vseh protokolarnih obveznosti v službi kraljevega dvora in zato se morata temu primerno tudi obnašati.

"Redko bomo videli kraljeve pare, da bi se v javnosti držali za roke," je strokovnjakinja za kraljevi porotokol Myka Meier povedala reviji People. "Princ William in vojvodinja Kate Middleton se le redko v javnosti držita za roke, princ Charles in Camilla pa to naredita velikokrat. Vse je stvar osebne odločitve posameznega kraljevega para, seveda pa je odvisno tudi od tega, za kako pomemben dogodek gre. Bolj kot je dogodek pomemben, višja raven profesionalnega odnosa se pričakuje in kraljevi pari temu strogo sledijo."

Včeraj pa smo lahko videli povsem drugačno sliko. Ko sta Kate in William v družbi novorojenega princa zapuščala porodnišnico, sta se po stopnicah sprehodila z roko v roki in bila drug do drugega videti izjemno ljubeča. Tokrat nista bila v službi kraljevega dvora, zato so bila tudi čustva dovoljena, Kate in William pa sta kar žarela od ponosa, ko sta v avto odnesla svojega malega princa.