Princ William in Kate Middleton sta se zabavala do zgodnjih jutranjih ur

Princ William in Kate Middleton sta se zabavala do zgodnjih jutranjih ur (foto: Profimedia) Profimedia
2. 8. 2018

Tudi princ William in Kate Middleton sta povsem običajna zakonca, ki si občasno rada privoščita večer samo zase in preživita nekaj uric v družbi drug drugega.

Če ste mislili, da se člani kraljeve družine ne znajo zabavati, potem ste se zelo zmotili. Princ William in Kate Middleton, ki trenutno z družino počitnikujeta na otoku Mustique, sta si vzela večer samo zase in si privoščila nekaj koktejlov in se zabavala do zgodnjih jutranjih ur.

Kate in William, ki sta na otok pripotovala s princem Georgom, princem Louisom in princeso Charlotte, sta svoje otroke pustila v varnih rokah Katinih staršev in se odpravila v lokalni bar Basil, kjer ju že dobro poznajo, saj kraljevi par že leta prihaja na omenjeni otok.

V baru se je kraljevi par zabaval v družbi Micka Jaggerja in njegove hčerke Jade, po pisanju revije Hello je bil princ William oblečen v običajno majico s kratkimi rokavi, ki jo je pred tem kupil na otoku, Kate pa je nosila poletno obleko. Par je zunaj ostal vse do zgodnjih jutranjih ur in se po pisanju revije Hello odlično zabaval.

Kate in William si le redko privoščita solo večere, zato so takšni trenutki še toliko bolj dragoceni, saj imata ob treh otrocih le redko čas, ko se lahko posvetita le drug drugemu.

Priporočamo