Princ William in Kate Middleton po 13. letih zakona zdaj sredi takšne krize

8. 5. 2024
Deli
Princ William in Kate Middleton po 13. letih zakona zdaj sredi takšne krize (foto: Profimedia)
Profimedia

Britanski princ William in Kate Middleton sta trenutno sredi ene najtežjih preizkušenj v njunem zakonskem življenju.

Waleška princesa Kate Middleton (42) je konec marca sporočila, da ima raka, od takrat pa njen mož William skrbi za otroke, nanj pa so padle tudi številne kraljeve dolžnosti, glede na to, da ima tudi njegov oče, kralj Karel, raka.

Kate, ki že mesece ni bila v javnosti, je posnela video sporočilo, da bi vsem dokazala, da je kljub težki diagnozi vse v redu. V videu pa je razložila, da prestaja preventivno kemoterapijo. Dodala je še, da se je umaknila iz javnosti, da bi lahko otrokom pojasnila svoje zdravstveno stanje. Seveda je bila to ena najtežjih stvari, saj kraljevemu paru ni bilo enostavno otrokom vsega pojasniti, diagnoza rak pa je družinsko dinamiko povsem obrnila na glavo.

Vse skozi pa se seveda pojavljajo govorice, da v njunem zakonu vse ni ravno rožnato. Komentarjem, da v zakonu med Kate in Williamom vladajo velika trenja, za vse pa naj bi bil kriv rak, ni konca. Že ko je o tem spregovorila tesna prijateljica valižanskega princa in princese, oblikovalka Amaia Arrieta, je javnost špekulirala, da je vprašanje časa, kdaj se bosta William in Kate ločila.

"Moje srce je trenutno zlomljeno, mislim, da gredo skozi pekel, upam, da se stvari obrnejo, res se me je dotaknilo," je povedala v intervjuju za The Telegraph. Kate in William sta aprila praznovala 13. obletnico poroke in na družbenih omrežjih objavila še nikoli videno poročno fotografijo. Glede na to, da je bila slika črno-bela, so se mnogi kar zgrozili, saj so mislili, da je Kate umrla.

Seveda so takoj, ko so si objavo ogledali pobliže, ugotovili, da je to čudovit razlog za objavo fotografije. Kljub temu so bili komentarji o smrti neizogibni. "Kate je resno bolna, upam, da bo preživela," "Bila bi odlična kraljica, samo naj ozdravi," "Ljubezen mojega življenja umira, molim, da bo zdržala," so zapisali zvesti sledilci. Mnogi seveda upajo, da bo na koncu še vse v redu, za zdaj pa so informacije iz kraljeve palače tako zelo skope, da je težko vedeti, kako resno je v resnici stanje Kate Middleton.

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk