Princ William in Kate: Tretjega otroka verjetno ne bosta imela

Princ William in Kate: Tretjega otroka verjetno ne bosta imela (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
25. 5. 2017

Dolgo se je govorilo, da bosta princ William in njegova žena, vojvodinja Kate, po dveh otrocih zagotovo imela tretjega in morda še četrtega. 

A kot kaže, iz te moke morda ne bo kruha, in sicer predvsem zaradi povečane količine dela, ki ga bo par imel v prihodnje.

Kraljica Elizabeta II., ki še vedno zagnano dela, je namreč del delovnih obveznosti preložila na otroke in vnuke. Prav tako bo treba prerazporediti delo, ki ga je opravljal njen mož, princ Philip, saj se ta namerava jeseni dokončno upokojiti.

Seveda bo prav Williamu in Kate dodeljen velik del obveznosti, zato bosta imela še manj prostega časa, kot sta ga imela do zdaj. To seveda pomeni, da ne bosta imela več toliko časa za zasebno življenje in predvsem za ukvarjanje z otrokoma.

Sicer pa naj bi par že dlje časa čutil, da je njuna družina tudi z dvema otrokoma, sinkom Georgeem (3) in hčerkico Charlotte, popolna, zato naj o tretjem otroku ne bi prav veliko razmišljala. Obenem se želita počasi posvetiti drugim stvarem, ki so jima pomembne.

Priporočamo