Zdaj se je oglasila domnevna ljubica princa Williama in tole je povedala, mnogi temu ne verjamejo

20. 3. 2024
Deli
Zdaj se je oglasila domnevna ljubica princa Williama in tole je povedala, mnogi temu ne verjamejo (foto: Profimedia)
Profimedia

Je res, da med princem Williamom in lepo markizo v resnici ni bilo čisto nič?

Sarah Rose Hanbury (40) se menda želi izključiti iz ljubezenskega trikotnika, v katerega je zapletena s princ William  in  Kate Middleton. Glede na to, da ugibanja o njeni aferi z Williamom ne ponehajo, Kate pa so te dni v trgovini opazili tudi z možem, se je o vsem skupaj oglasila tudi Sarah Rose.

"Zgodbe so popolnoma neresnične," je prek svojih odvetnikov sporočila Sarah Rose in ob tem zanikala govorice, da je valižanska princesa izginila iz javnosti, ker je izvedela, da sta Sarah Rose in princ zelo tesno povezana. In kako se je v celotno zgodbo vpletla Sarah Rose? No, voditelj Stephen Colbert je v svoji oddaji 'The Late Show With Stephen Colbert' o vsem skupaj povedal svojo resnico.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Rose Hanbury (@rose_hanbury_)

"Bojim se, da imam resne novice za britansko kraljevo družino. Internetni preiskovalci ugibajo, da je Kateina odsotnost povezana z afero njenega moža, bodočega kralja Velike Britanije Williama. Mislim, da vsi vemo, kdo je druga domnevna ženska, povejte to z mano, markiza Cholmondeley ( Sarah Rose Hanbury, op.a.). Krožile so zgodbe o tem, kako se je afera med Williamom in njo začela leta 2019. Kot poročajo tabloidi, ga je takrat Kate soočila s tem, na kar se je nasmejal in rekel, da med njima ni nič. Ja, vedno dober odgovor, ki ga daš svoji ženi, ko jo varaš," je rekel Colbert.

Kensingtonska palača domnevne afere ni komentirala. Hanburyjeva je že leta povezana s kraljevo družino, udeležila se je poroke Williama in Kate leta 2011 ter pogreba princa Philipa leta 2021. Je nekdanji model in se je leta 2009 poročila z Davidom Cholmondeleyjem. "Kate se zdijo te govorice škodljive, misel, da bodo nekega dne njeni otroci brali o njih na internetu, jo moti," je leta 2019 povedal vir blizu kraljeve družine, ki je imel v mislih njune tri otroke, ki so vsak dan bolj odrasli in ni prav daleč čas, ko bodo imeli sami dostop do interneta.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu