Princ William mnoge presenetil, ko je na rojstni dan princese Charlotte odšel na ta dogodek, tega mnogi niso pričakovali

6. 5. 2024
Deli
Princ William mnoge presenetil, ko je na rojstni dan princese Charlotte odšel na ta dogodek, tega mnogi niso pričakovali (foto: Profimedia)
Profimedia

Vse se zdi, da je princ William zares velik nogometni navijač.

Britanski princ William je bil opažen na nogometnih tribunah, ko je Aston Villa igrala proti grškemu Olympiacosu. Princ je znan navijač Premier League in si rad ogleda tekme, ko mu čas to dopušča in ko protokolarne obveznosti to dovoljujejo. Prestolonaslednik je bil viden v loži, kjer je bil ganjen od sreče, ko je njegova ekipa dosegla gol proti grškemu nogometnemu klubu.

Čeprav se je njegov starejši sin v preteklosti že pridružil očetu na športnih dogodkih, vključno s četrtfinalom lige Europa, mladega princa ob tej priložnosti ni bilo. Princ je imel nedvomno napet prvi polčas, saj je Olympiacos dvakrat zadel v uvodnih 30 minutah, preden je Aston Villa v drugem polčasu izenačila. Vendar pa je bil rezultat na koncu razočarajoč za Williama, saj je grška stran zmagala s 4-2.

Waleški princ in princesa sta na ta dan sicer praznovala rojstni dan hčerke, princese Charlotte, Kate Middleton pa še vedno okreva po raku in trebušni operaciji. Ob velikem dnevu njune punčke je kraljevi par na Instagramu objavil čudovit rojstnodnevni portret. Princesa Charlotte je usta raztegnila v širok nasmeh in nasmejana pozirala pred maminim objektivom. "Vse najboljše za 9. rojstni dan, princesa Charlotte," je bil naslov fotografije, kjer se je vsem zahvalila za lepe želje.

Tako kot njeni bratje se je Charlotte v zadnjih letih večkrat pojavila v javnosti, med drugim na državnem pogrebu svoje prababice, pokojne kraljice Elizabete II., in kronanju njenega dedka, kralja Charlesa. Charlotte je pokazala tudi veliko zanimanje za šport, ko se je pridružila staršem na igrah Commonwealtha in Wimbledonu. Posnela je celo sporočilo podpore pred finalom Eura. Mala princeska menda obožuje ragbi in je celo njen najljubši šport.

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk