Princ William je bil močno vznemirjen zaradi spotakljivih fotografij princese Diane

Princ William je bil močno vznemirjen zaradi spotakljivih fotografij princese Diane (foto: Profimedia) Profimedia
18. 9. 2019

Nicholas Coleridge, direktor založniške hiše Conde Nast je v svoji avtobiografiji "The Glossy Years" opisal tudi zelo občutljivo temo, ki je prizadela princa Williama.

Leta 1996 so bile namreč v medijih objavljenje razgaljene slike njegove mame, princese Diane.

Zaradi Dianinih slik v toplesu je imel William težave z vrstniki, trdi Nicholas. Kmalu po škandalu se je srečal z Diano, ki mu je razkrila, da je njen sin William, ki je takrat imel 14 let, močno vznemirjen. "Nicholas, te lahko nekaj vprašam? Prosim, bodi iskren. Si videl moje slike v Daily Mirrorju, tiste zgoraj brez? William je zelo vznemirjen, rekel je, da so ga fantje dražili, da so moje prsi premajhne. So res premajhne? Kaj praviš?" To naj bi Nicholasa vprašala princesa Diana.

Slednji ji je odgovoril, da so njene prsi popolne in da ji ni treba skrbeti, zdaj pa priznava, da mu je bilo neprijetno, ko je odgovarjal na njeno vprašanje. S podobno težavo se je William soočil vrsto let pozneje.

Enako se je namreč zgodilo njegovi soprogi, vojvodinji Kate Middleton. Pred nekaj leti je zahteval več milijonov funtov odškodnine zaradi fotografij, ki jih je objavil časopis Closer. Slike so nastale med njunimi počitnicami - paparaci so od daleč slikali Kate, ki je na sebi imela samo spodnji del kopalk. Trdil je, da ga slike spominjajo na pokojno mamo.

Priporočamo