Princ William je leta 2007 s Kate Middleton razmerje končal kar preko telefona

Princ William je leta 2007 s Kate Middleton razmerje končal kar preko telefona (foto: Profimedia) Profimedia
25. 9. 2018

Princ William in vojvodinja Kate Middleton sta danes srečno poročena in imata tri čudovite otroke, a vedno ni bilo tako.

Christopher Andersen je v knjigi William and Kate: A Royal Love Story razkril, kako je bilo leta 2007, ko sta Kate Middleton in princ William za kratek čas prekinila razmerje. 

Andersen je dejal, da je imel princ William že nekaj časa pomisleke o njunem razmerju, nato pa se je odločil, da bo razmerje prekinil kar preko telefona. "Ne morem. To nikakor ne bo šlo. To ni pošteno do tebe," naj bi ji William rekel v telefonskem pogovoru.

Kate je bila v času telefonskega klica v službi, nato je v službi vzela kratko pavzo in odšla na srečanje s princem Williamom, da bi se pogovorila o vsem skupaj. Par je nekaj časa preživel ločeno, ločeno pa sta preživela tudi božično novoletne praznike, ki jih je William preživel s svojo družino, kljub temu, da ga je Kate Middleton povabila, da jih preživi v njeni družbi.

Princ William je za nasvet prosil tako princa Charlesa, kakor tudi kraljico Elizabeto, oba pa sta mu svetovala, da naj ne hiti, če ni prepričan, da je ona tista prava.

A na koncu se je izkazalo, da je bila Kate Middleton prava za princa Williama, danes imata tri otroke, njun zakon pa se zdi naravnost idiličen.