Princ William je potreboval čas zase

princ William (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
7. 8. 2013

Britanski princ William, ki je pred kratkim postal očka dečka Georgea Alexandra Louisa, ki bo nekoč za njim zasedel britanski prestol, se je naraščaja zelo veselil. To pa še ne pomeni, da mora z otrokom preživeti 24 ur na dan.

Pravi, da je bil zelo vesel, ker si je lahko utrgal nekaj ur le zase in pustil svojo soprogo Kate ter se je udeležil dobrodelne tekme pola. Poleg tega William res odlično igra polo in je tudi dosegel gol. Seveda pa so ga vsi spraševali le o malem Georgu, ki ga je vsa Velika Britanija tako nestrpno pričakovala.

"Priznam, da je lepo imeti malce prosto popoldne, čeprav ves čas mislim na otroka in nisem bil povsem skoncentriran na tekmo," je William odkrito priznal. Na tekmi je sodeloval tudi njegov mlajši brat Harry, ki je navdušen, da je postal stric. William je še v šali dejal, da dojenček veliko joka in je enega izmed gostov celo pobaral, ali bi ga prišel pazit.

Mali George je dobil svojo palico za polo

Ob tej priložnosti so organizatorji tekme princu podarili malo polo palico za Georga, saj verjamejo, da bo nekoč deček tudi navdušen nad tem športom, kakor sta njegov oče in stric. Po tekmi se je princ William seveda odpravil nazaj k svoji družinici, ki trenutno prebiva 80 kilometrov iz Londona, pri Katinih starših. Priznal pa je še, da bo moral na poti domov v trgovino po plenice ...

Princu bo kmalu potekel tudi očetovski dopust in se bo moral vrniti v službo. Ne ve pa se še, ali bosta v Anglesey, kjer službuje, šla z njim tudi Kate in George. Kako bo organizirana družina, bodo kmalu sporočili iz Kensingtonske palače. Po vsej verjetnosti pa se bo William vrnil v London.