Princ William je pred leti Kate Middleton pustil samo za božič in se do nje obnašal nič kaj kavalirsko

Princ William je pred leti Kate Middleton pustil samo za božič in se do nje obnašal nič kaj kavalirsko (foto: Profimedia) Profimedia
14. 12. 2018

Številne deklice sanjajo, da bi se nekoč poročile s princem, a kaj ko princ včasih ni tisto, kar se plete v ženskih glavah.

Zakon princa Williama in Kate Middleton se danes zdi idealen in številni zavidajo vojvodinji, ker ima ob sebi tako skrbnega in pozornega moža. A vedno v njunem razmerju le ni bilo tako.

Preden sta se poročila, sta bila v razmerju kar devet let in ker je princ William tako dolgo odlašal s zaroko, so britanski mediji Kate oklicali za "Waity Katie", ker je leta čakala na zaročni prstan.

Princ William je bil v času razmerja večkrat precej samosvoj in tako je bilo tudi leta 2006, ko sta se dogovorila, da bosta božič preživela pri družini Middleton, a si je princ v zadnjem hipu premislil in spremenil svoje načrte ter na koncu božič preživel s svojo kraljevo družino.

A Kate je le dočakala zaročni prstan, ta trenutek je napočil konec leta 2010, danes pa ima kraljevi par tri čudovite otroke in velja za skladen par.