Princ William je vesel, da filma Joker ni gledal tik pred spanjem

Princ William je vesel, da filma Joker ni gledal tik pred spanjem (foto: Profimedia) Profimedia
8. 2. 2020

Princ William se želi izogniti nočnim moram!

Princ William in njegova žena Kate sta se na podelitvi nagrad bafta družila z zvezdniki. V klepetu z Joaquinom Phoenixom je princ priznal, da je ogled filma Joker preložil, potem ko je prejel nekaj opozoril.

"Lepo te je bilo spoznati. Film Joker mi je bil zelo všeč. Ogled filma sem sicer večkrat prestavil, ker so mi ljudje govorili: Previdno si izberi čas ogleda. Vesel sem, da si ga nisem ogledal pred spanjem, toda iskrene čestitke za neverjetno predstavo."

Igralec pa je pohvalil prinčev govor, v katerem je omenil tudi pomanjkanje raznolikosti pri nominacijah.

Princ William in Kate sta uživala v druženju, Kate je na odru poklepetala tudi z Renée Zellweger, ki je domov odnesla nagrado za najboljšo igralko. Vojvodinjo so opazili tudi med pogovorom z Andyem Serkisom in Samom Mendesom.

Vsi udeleženci dogodka so letos prejeli modni vodič, katerega poudarek je bil na trajnosti. V njem so udeležence dogodka prosili, da naj si obleko za podelitev nagrad izposodijo ali pa naj obleko, ki so jo že nosili na katerem dogodku ponovno oblečejo.

In Kate je to tudi naredila! Čudovito obleko, v kateri se je prikazala, je nosila že leta 2012 na večerji v Maleziji, kjer jo je dopolnila s preprostim parom zlatih uhanov.

Tokrat pa je videz dopolnila z ogrlico in uhani – za oboje je odštela več kot 15.000 dolarjev ter zlatimi visokimi petami Jimmy Choo.