Princ William odpotoval v Afriko, kjer se bo po dolgih mesecih uspel malo naspati

Princ William odpotoval v Afriko, kjer se bo po dolgih mesecih uspel malo naspati (foto: Profimedia) Profimedia
27. 9. 2018

Princ William ima trenutno bolj kratke noči, saj se je aprila kraljevi družini pridružil nov družinski član, princ Louis, zato se je zelo razveselil kraljeve turneje, kjer upa, da se bo uspel malo naspati.

Princ William je trenutno na kraljevi turneji po Namibiji, Tanzaniji in Keniji, na turneji pa se mu ni pridružila žena Kate Middleton, saj je še vedno na porodniškem dopustu.

Ko se je princ William pojavil na British High Commissioner sprejemu v namibijskem Windhoek, je povedal, da je Kate Middleton izjemno ljubosumna nanj, ker se mu ni uspela pridružiti na tej vznemirljivi turneji. "Zelo sem počaščen, da sem imel priložnost prvič obiskati Namibijo. Žal mi je le, da se mi ni uspela pridružiti moja žena Catherine. Moram povedati, da je izjemno ljubosumna name, predvsem zaradi tega, ker me čaka nekaj mirnih noči, ki jih ne bo zmotil otroški jok mojih treh čudovitih otrok," je v smehu dejal William.

Princ William in Kate Middleton imata tri otroke. Princa Georga, princeso Charlotte, aprila pa se je kraljevi družini pridružil še princ Louis, ki trenutno skrbi, da kraljevi družini tudi ponoči ni dolgčas.

Priporočamo