Princ William: "Princesa Diana bi bila babica iz nočne more."

Princ William: "Princesa Diana bi bila babica iz nočne more." (foto: Profimedia) Profimedia
3. 7. 2018

Princ Willam je v novem dokumentarnem filmu o pokojni princesi Diani dejal, da bi bila kot babica verjetno prava nočna mora.

Princ William in princ Harry v javnih govorih velikokrat poudarita, da je bila pokojna princesa Diana najboljša mama na svetu, a ko nanese besede na to, kakšna babica bi bila, je zgodba povsem drugačna.

"Diana bi bila babica iz nočnih mor. Otroci bi jo oboževali, a bi bila absolutna nočna mora," je William dejal v dokumentarnem filmu Diana, Our Mother: Her Life and Legacy. "Po vsej verjetnosti bi na obisk prišla v času večrne kopeli, povsod naokoli bi bili milni mehurčki in povsod bi bilo polno vode in nato bi preprosto odšla," je dodal William.

Že mogoče, da bi bila nočna mora za Kate in Williama, a po vsej verjetnosti bi jo tako George kakor tudi Charlotte oboževala. Že princ Harry je namreč povedal, da je bila princesa Diana prava nagajiva mama, ki ju je tihotapila v kinodvorane in jima v nogavice skrivala sladkarije.

Princesa Diana je ves čas želela, da bi imela princ William in princ Harry čim bolj normalno otroštvo in da bi hodila v običajne šole in živela življenje kot ga živijo njuni vrstniki. Harry in Wiliam še dan danes priznavata, da ne mine dan, ko se ne spomnita na svojo pokojno mamo, ki jo izjemno pogrešata.