Princ William razkril, kaj vse mora delati, da bi bil všeč svojim otrokom

Princ William razkril, kaj vse mora delati, da bi bil všeč svojim otrokom (foto: Profimedia) Profimedia
28. 6. 2018

Princ William je nedavno razkril, kako zahteven je princ George in kaj vse mora delati, da bi v njegovih očeh dobil kakšno točko ali dve plusa.

Med obiskom National Rehab Centra, katere predsednik je princ William, je zbranim razkril, kaj vse mora delati kot oče princa Georga, da bi v njegovih očeh izpadel zanimiv in zabaven.

"Na enem od protokolarnih dogodkov je bila moja naloga, da sem prisoten na gradbišču, kjer bom dal znak za rušenje stare zgradbe. V tej dobi je bil princ George navdušen nad bagri v akciji in ko me je videl v tej vlogi, sem v njegovih očeh dobil veliko točk in bil sem zelo zabaven očka," je priznal princ William.

A malega princa Georga ni prav enostavno zadovoljiti, zato se mora princ William vsakič znova domisliti novih in novih načinov, da bi pri svojem sinu naredil dober vtis. "Obožuje avtomobile, še bolj pa helikopterje in letala. Vsakič, ko imamo kakšen dogodek, kjer je prisotno veliko avtomobilov, ga vzamem s seboj in takrat je vedno izjemno navdušen," je še dodal William, ki velja za izjemno skrbnega in pozornega očeta.

Priporočamo