Princ William obžaluje, da je tako hitro končal zadnji telefonski pogovor s princeso Diano

Princ William obžaluje, da je tako hitro končal zadnji telefonski pogovor s princeso Diano (foto: Profimedia) Profimedia
16. 4. 2018

Princ William je v novem dokumentarnem filmu razkril še nekaj podrobnosti o odnosu s svojo pokojno mamo princeso Diano, ki jo neizmerno pogreša.

V novem dokumentarnem filmu o princesi Diani, sta princ William in Harry obujala spomine na njuno pokojno mamo, ki sta jo neizmerno oboževala in ki jo še danes boleče pogrešata.

Princ William in princ Harry še danes občutita krivdo, ker sta zadnji telefonski pogovor s svojo mamo zaključila tako na hitro in ker se ji nista bolj posvetila. V dokumentarnem filmu sta priznala, da je bila mama dežurna nagajivka, ki ju je znala od časa do časa spraviti v veliko zadrego.

Princ William se tako spominja, kako je mama nekoč domov povabila vrhunske manekenke Cindy Crawford, Christy Turlington in Naomi Campbell, ki so ga čakale na vrhu stopnic. "Star sem bil okoli 12 ali 13 let in na zidovih sem imel vse polno njihovih slik," je priznal William.

"Ko sem jih zagledal, sem bil povsem rdeč v obraz in nisem vedel kaj naj sploh rečem in ko sem šel po stopnicah so se mi zapletale noge. Bil sem popolnoma šokiran. Tega ne bom nikoli pozabil," je še dodal William, ki je pokojno princeso Diano naravnost oboževal in dolgo časa ni prebolel njene smrti.