Princ William se je šalil na račun Kate Middleton in jo celo primerjal z božičnim drevescem

Princ William se je šalil na račun Kate Middleton in jo celo primerjal z božičnim drevescem (foto: Profimedia) Profimedia
7. 12. 2018

Princ William je znan po svojem odličnem smislu za humor, velikokrat se šali na svoj račun, občasno pa kakšno šalo strese tudi na račun svoje žene, vojvodinje Kate Middleton.

Princ William in vojvodinja Kate Middleton sta nedavno obiskala Ciper, kjer sta se srečala z britanskimi vojaki in družinami. Princ William je bil ta dan odlično razpoložen, celo tako zelo, da je svojo lepo ženo, Kate Middleton, primerjal z božičnim drevescem.

"Moja soproga se je zamaskirala v to božično drevo," je v smehu dejal William in nato stopil pred fotografske objektive, po njegovi izjavi pa so se vsi začeli smejati. Preden pa je zares stopil pred fotografe, jo je še enkrat vprašal, če ne bi morda zgolj sama želela pozirati pred fotografi in s tem znova vse spravil v dobro voljo.

Modni kritiki so si edini, da je bila njena modna kombinacija videti zelo sveže in zelo prikladno za omenjeni dogodek, verjetno pa s to modno kombinacijo ni bila najbolj srečna kraljica Elizabeta, ki ne vidi prav rada, da vojvodinji v javnosti nosita hlače.

Priporočamo