Princ William se je zabaval v družbi druge

Princ William se je zabaval v družbi druge (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
29. 3. 2017

Princ William se je znašel v nemilosti svoje žene Kate. Razlog? Zabaval se je v družbi druge ženske. Kot je do zdaj znano, se je princ nedavno v družbi prijateljev – Guya Pellyja, Toma Van Straubenzeeja in Jamesa Meadeja – odpravil na smučanje v priznano smučarsko središče Verbier v Švici.

Tam so fantje dneve preživljali na belih strminah, večere in noči pa so si popestrili z žuranjem v nočnem klubu Farine. Ne sliši se nič kaj dramatično, kajne? No, če bi princ le smučal, plesal, prepeval in se imel fino, bi bilo res tako.

A kaj, ko so paparaci fanta ujeli tudi med pogovorom s skrivnostno lepotičko, ki jo je v nekem trenutku celo objel okoli pasu. Slike so seveda takoj končale v številnih tujih tabloidih, videla pa jih je tudi njegova žena Kate in bila nad njimi vse prej kot navdušena.

Kot pravijo viri blizu paru, naj bi se ob tem počutila ponižano, zato naj bi z Williamom imela tudi že zelo resen pogovor o tem. Vseeno smo prepričani, da razmerje para zaradi tega ni ogroženo, saj sta skupaj že skoraj 14 let, v tem času pa sta zagotovo doživela in preživela že marsikaj.

Tina Ambrožič

Priporočamo