Princ William spregovoril o težkem obdobju, ko se je na delovnem mestu soočal s težkimi situacijami

Princ William spregovoril o težkem obdobju, ko se je na delovnem mestu soočal s težkimi situacijami (foto: Profimedia) Profimedia
13. 9. 2018

Princ William je v nedavnem govoru dokazal, da ima tudi on občasno slab dan in da se ga človeške tragedije še kako dotaknejo.

Princ William je imel nedavno v Bristolu uvodni govor ob odprtju nove spletne strani, ki je namenjena osveščanju ljudi o duševnem zdravju na delovnem mestu. Ob tej priložnost se je princ William nekoliko odprl in spregovoril tudi o svojih težavah, ki jih je doživljal kot pilot v letalski ambulanti. "Številne stvari sem videval vsak dan in jih nosil domov. Toliko žalostnih in težkih zgodb se je nabralo, da človek začne razmišljati, da je ves svet negativen," je dejal princ William.

Princ William je dve leti delal v East Anglianu, kjer bil pilot v letalski ambulanti. V svojem govoru je poudaril, da se je težko nosil z vsemi čustvi, ko je videl ponesrečence in depresivne ljudi. "Ljudje s psihičnimi težavami trpijo v tišini in se pogosto nimajo komu zaupati," je še dejal princ William, ki je še dodal, da je pogovor o psihičnih težavah prvi korak na poti k boljšemu počutju.

Priporočamo