Princ William sredi uradne slovesnosti planil v smeh

Princ William sredi uradne slovesnosti planil v smeh (foto: Profimedia) Profimedia
11. 7. 2018

Princ William in vojvodinja Kate Middleton navadno veljata za izjemno zadržan in resen par v javnosti, a na slovesnosti ob stoti obletnici kraljevih zračnih sil so tudi njima nekoliko popustile zavore.

Na slovesnosti ob stoti obletnici kraljevih zračnih sil se princ William v enem trenutku enostavno ni uspel upreti smehu in njegov smeh je postal tako nalezljiv, da se mu ni mogla upreti niti vojvodinja Kate Middleton.

William je že nekaj časa smeh močno zadrževal, ko ga je ujela vojvodinja Kate Middleton. Iz posnetka je razvidno, da ji je začel razlagati, kaj ga je tako zelo nasmejalo in kaj hitro je bilo videti, da je neznani dogodek tudi Kate začel zabavati, saj se je tudi ona začela smejati.

Takšni trenutki so med Williamom in Kate izjemno redki, saj se naslednika za kraljevi prestol, v javnosti le redko tako zelo sprostita, da bi ju fotografski objektivi uspeli ujeti v sproščenem smehu. Kate je trenutno na porodniškem dopustu, zato jo le redko lahko vidimo na uradnih kraljevih dogodkih.

Priporočamo