Princ William zapil sina Georgea

Vir: Lea
22. 8. 2013

V Veliki Britaniji so končno torej dobili težko pričakovanega dojenčka, malega princa Georgea Aleksandra Louisa, prvorojenca princa Williama in vojvodinje Kate ter tretjega v vrsti za britanski prestol.

Trenutno je malček skupaj z mamico pri njenih starših, s čimer je Catherine nekako pretrgala tradicijo kraljevske družine. Po njej bi moral biti namreč bodoči prestolonaslednik že od prvega dne v palači, zanj pa bi poleg staršev seveda skrbele tudi varuške.

Vojvodinja pa je hotela prve tedne preživeti pri svojih starših, kjer se počuti najbolj domače. Prepričana pa je tudi, da ji bo mami najbolj znala svetovati pri vzgoji v prvih dneh in tednih. In kot se pač očetje vedno veselijo rojstva sina in ga temu primerno tudi 'zapijejo' s prijatelji, je to končno storil tudi princ William.

Zabava na železniški postaji

Kot vzorni mož in očka je bil prve dneve nenehno s svojo mlado družinico, nato pa mu je dala Catherine zeleno luč, da lahko primerno proslavi rojstvo malega Georgea. Povabil je svoje prijatelje, s katerimi je primerno nazdravil.

Princ si namreč ni mogel privoščiti, da bi proslavil rojstvo sina že takoj tisti dan, ko se je deček rodil. Imel je namreč povsem drugačne obveznosti, kot jih imajo 'navadni' očetje. Če nič drugega, je moral naslednji dan biti spočit, saj je skupaj s Catherine vesoljnemu svetu pokazal prvorojenca.

Princa Williama so torej opazili s skupino prijateljev, in to na železniški postaji London Paddington. Zakaj na železniški postaji, se boste vprašali? Zato, ker so se odpeljali z zasebnim vagonom v Exeter, ki je na jugozahodu Anglije.

Za neki angleški časopis je neimenovan vir povedal, da ko je šel skozi vagon proti bifeju, je opazil princa Williama s skupino prijateljev, kako so si podajali pivo. Na mizah so imeli polno miniaturnih stekleničk gina in piva. Eden od prijateljev pa naj bil oblečen v platnene kratke hlače zlate barve.

Sicer se je moral princ William po kratkem očetovskem dopustu vrniti na svoje delovno mesto v kraljeve zračne sile. Čeprav je princ, ima svoje obveznosti, ki jih ne sme in ne more zanemarjati. No, pa tudi noče jih, saj velja za izjemno dobrega in vestnega delavca.

Bolj priljubljena od družine Beckham

Princ William in Kate sta postala pravi zvezdniški par, ki je celo zasenčil Beckhamove.

No, to verjetno nečimrni Victorii ni najbolj pogodu, saj se reva nenehno trudi biti v središču pozornosti s svojo družino in svojim možem, mega zvezdniškim nogometašem Davidom Beckhamom.

V neki raziskavi, ki so jo naredili pred kratkim, so si bili Britanci enotni, trenutno sta Beckhamova v drugem planu, saj so vsi usmerjeni na mlada pripadnika kraljevega dvora.

No, na drugem mestu sta vendarle Beckhamova, na tretjem pa sta se znašla Brad Pitt in Angelina Jolie. Četrta po zanimanju javnosti sta Beyonce in Jay-Z.