Princ William doživel brutalne kritike, ki jih zagotovo ni pričakoval - vse zaradi ene ženske iz njegovega življenja (in to ni Kate)

5. 7. 2024
Deli

Zdi se, da britanska javnost res ni nikoli zadovoljna in da uporabniki družbenih omrežij opazijo prav vsako podrobnost.

Britanska kraljeva družina je vedno živela pod lupo javnosti, a v zadnjem času se zdi, da je pozornost še precej večja. Zagotovo je tako tudi zaradi zdravstvenih težav njenih članov, priljubljene valižanske princese Kate Middleton, ter njenega tasta, kralja Karla III.

Kate se je v javnosti pojavila 15. junija, ko je stopila na balkon Buckinghamske palače in pozdravila zbrane. To je bilo njeno prvo pojavljanje v javnosti po šestih mesecih, saj se bori z rakom. Princesa je bila videti res spočito, a poznavalci pravijo, da to ni pravi vtis in da je porabila veliko energije, da bi vsem pokazala, da je v redu.

Takrat ni hotela sedeti, temveč je stala ves čas slovesnosti Trooping the Colour. Zato številni zdaj pravijo, da je rabila nekaj dni za okrevanje. Pred časom je sama dejala, da ima tako dobre kot slabe dneve. Medtem pa po eni strani hvalijo njenega soproga, princa Williama, po drugi pa je deležen precejšnjih kritik na svoj račun.

Nase je namreč prevzel veliko obveznosti, poleg svojih še soprogine in družinske. Zdaj pa mu "dežurni dušebrižniki" očitajo, da svoji pokojni mami, princesi Diani, ni namenil niti ene objave ob njenem rojstnem dnevu. "Kje pa je objava za mamin rojstni dan? Za dan očetov jo je dal, za mamo pa nič," se glasijo zapisi na družbenih omrežjih.

"Vsi vemo, kako imajo ljudje radi njegovo mamo, čeprav je od njene smrti minilo mnogo let. Nočemo, da bi se pozabilo na njo, treba jo je spoštovati zaradi tega, kar je naredila za človeštvo. Zasluži si, da se je ljudje spomnijo," sporočajo uporabniki in sledilci.

Seveda se je ob vseh teh napadih oglasil tudi drugi tabor oziroma tisti, ki na vso moč podpirajo kraljevi par. Spomnili so, da Kate in William občasno sama spišeta kakšno objavo, tako da bosta morda prebrala sporočila, ki jima jih puščajo ob fotografijah. Kritikom sporočajo, da se Kate trenutno bori za svoje zdravje in da nima moči za branje grdih komentarjev. No, tokrat jih je "pokasiral" njen soprog, in to zaradi svoje mame. Videli bomo, če bo skušal popraviti vtis ...

Preberite še: