Princ William zdaj končno povedal, kakšno je pravo stanje Kate Middleton in mnogi so v skrbeh

7. 6. 2024
Deli

Kate Middleton in princ William preživljata težke čase in vse se zdi, da bitka še zdaleč ni končana.

Princ William se je pridružil kraljevemu paru ob obeležitvi Dneva D in v pogovoru z vojnimi veterani razkril, kako napreduje okrevanje njegove žene.
Zdravje Kate Middleton je ena izmed perečih tem v zadnjem času, in odkar je konec marca objavila, da boleha za rakom, je Buckinghamska palača preplavljena z desetinami tisoč pisem in daril za princeso Walesa.

Čeprav je o njenem povratku h kraljevim dolžnostim malo znanega, je princ William končno javnosti dal nekaj informacij o okrevanju svoje žene. Kate, ki je bila sicer zelo priljubljena na vseh pomembnih obletnicah, je zamudila tudi obeležitev Dneva D. Kralj Karel III., kraljica Camilla in princ William so letos obeležili Dan D v Portsmouthu. Poleg ganljive ceremonije so dogodek zaznamovale tudi solze kraljice Camille, ki jih preprosto ni mogla zadržati.

Med pogovorom z zbrano množico je princ William vojaku odgovoril na vprašanje o zdravju Kate Middleton. "Bolje ji gre, hvala. Zelo bi si želela biti danes tukaj," je dejal princ William. Kdaj se bo Kate Middleton vrnila k svojim dolžnostim, bo odločila zdravniška ekipa, ki skrbi za njeno zdravje. Znano je, da je priljubljena vojvodinja prestala zdravljenje s preventivno kemoterapijo in da je njeno zdravje glavna prioriteta družine.

Dolgo se je sicer ugibalo, zakaj je bila bodoča kraljica operirana in kaj se z njo dogaja in ko so bili pritiski na palačo preveč veliki, je sama stopila pred kamere in povedala, da so pri njej odkrili raka. Še vedno ni iz palače potrjeno za katero vrsto raka gre, seveda pa tudi ne to, kdaj se bo vrnila h kraljevim obveznostim. Vse se zdi, da jo vsaj še nekaj časa ne bo, najbolj pesimistični pa celo menijo, da je letos na kraljevih dogodkih ne bomo videli.

Preberite še: 

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu