Princa Charlesa in Camillo v kopalkah ujeli na Barbadosu

21. 3. 2019
Deli
Princa Charlesa in Camillo v kopalkah ujeli na Barbadosu (foto: Profimedia)
Profimedia

Britanski princ Charles in njegova žena, vojvodinja Camilla, trenutno preživljata počitnice na čudovitem in sončnem Barbadosu.

70-godišnji princ in njegova 71-letna žena sta se prepustila užitkom v toplem morju, pri tem pa so ju fotografi ujeli v objektiv. 

charles in camilla

Medtem ko se je Camilla odločila za enodelne kopalke modre barve, je princ nosil kopalke s cvetličnim pisanim vzorcem. Med kopanjem se nista pustila motiti in sta delovala nadvse sproščeno.

Delujeta kot zelo usklajen par, kar tudi ni nič nenavadnega, saj sta njuni življenji prepleteni že vrsto let. Princ Charles se je leta 1981 poročil s pozneje tragično preminulo princeso Diano, a njun zakon ni bil srečen. Vzrok je bil ta, da je Charles že od prej ljubil drugo žensko, Camillo Parker Bowles. V času Charlesovega zakona je bila tudi Camilla poročena, a njena zveza s princom se je začela že leta 1970. Po vrsti zapletov in obsojanja s strani javnosti po ločitvi Diane in Charlesa se je par leta 2005 končno poročil in na jesen življenja začel tudi javno živeti svojo ljubezensko zgodbo.

  

 
 

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik