Princa Harryja in Meghan Markle vabili na podelitev oskarjev, a sta vabilo brez oklevanja zavrnila

Princa Harryja in Meghan Markle vabili na podelitev oskarjev, a sta vabilo brez oklevanja zavrnila (foto: Profimedia) Profimedia
10. 2. 2020

Princ Harry in Meghan Markla sta vabilo na oskarje vljudno zavrnila.

Organizatorji so si želeli, da bi se princ Harry in Meghan Markle pojavila na letošnji podelitvi oskarjev, a se jim želja ni uresničila.

Harry in Meghan so namenili, da bi na odru podelila oskarja za najboljši film leta, a sta se po poročanju revije Hello odločila, da ne bosta prišla. "Počaščena sva, da sva bila povabljena, ampak morava zavrniti povabilo," poroča revija Hello.

Takšna odločitev kraljevega para vsekakor preseneča, saj vemo, da predvsem Meghan obožuje dogodke, kjer se lahko pojavi na rdeči preprogi in se druži z A kategorijo slavnih igralcev. V preteklosti se je tako že pojavila na premieri filma Lion King, kjer sta se s Harryjem družila s pevko Beyonce in njenim možem Jay Zjem.

No zdi se, da bomo morali še nekoliko počakati, da bomo kraljevi par videli na rdeči preprogi, a verjetno ne prav dolgo, saj vemo, da Meghan obožuje glamur in vse kar je povezano s slavo in bliščem.

Priporočamo