Princa Harryja je romantično presenečenje, ki mu ga je pripravila Meghan, zelo ganilo

Princa Harryja je romantično presenečenje, ki mu ga je pripravila Meghan, zelo ganilo (foto: Profimedia) Profimedia
31. 5. 2020

Če potrebujete nekaj navdiha, kako pripraviti najbolj popolno romantično presenečenje, si preberite kako je to uspelo Meghan Markle.

Meghan je svojemu možu lansko leto za rojstni dan pripravila najlepše romantično presenečenje, pri katerem niti Harry ni mogel zadržati svoje ganjenosti.

Vir blizu para je povedal, da je Meghan za Harryjev rojstni dan poustvarila njune taborniške dogodivščine v Botswani. In to kar na njunem domačem vrtu!

"Afrika ima posebno mesto v njunih srcih, še posebej Harryju afriška celina veliko pomeni, zato je Meghan za njegov rojstni dan želela pričarati njun poseben kraj. Postavila je šotor, kupila spalni vreči, skuhala večerjo in tako znova poustvarila prostor, kjer sta se zaljubila."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by O, The Oprah Magazine (@oprahmagazine) on

Med njunim zaročnim intervjujem leta 2017, je princ Harry razkril, da je Meghan povabil v Botswano kmalu po tem, ko sta se začela videvati.

"Tri ali štiri tedne po povabilu mi jo je uspelo prepričati, da se mi je pridružila v Botswani…skupaj sva taborila pod zvezdami. Doživela sva pet nepozabljivih, magičnih dni."

Nič čudnega, da Harry ob pogledu na ženino presenečenje ni mogel zadržati solz.

Priporočamo