Princa Williama in Kate Middleton sta pred leti rada popila kozarček preveč

Princa Williama in Kate Middleton sta pred leti rada popila kozarček preveč (foto: Profimedia) Profimedia
28. 5. 2018

Kate Middleton in princ William sta si nekoč rada privoščila kozarček ali dva več in uživala v nočnem življenju, ki ga nudi britanska prestolnica.

Kate Middleton in princ William sta bila v mlajših letih, tako kot njuni vrstniki, ljubitelja nočnega življenja in zabav. Že takrat so jima bili za petami paparaci in zato so ju imeli priložnost ujeti tudi takrat, ko sta popila kakšen kozarček preveč.

Znani paparaco fotograf Max Butterworth je nedavno z javnostjo delil fotogarfije, ki so nastale med leti 2005 in 2008, na njih pa se vidi princa Williama in Kate Middleton, ki se vračata z zabave v enem od londonskih nočnih klubov. Kate in William sta bila takrat še daleč stran od strogih protokolarnih kraljevih pravil in sta si tako lahko privoščila vse tisto, kar si običajno radi privoščijo mladi. Kate in William sta tako na fotografijah videti nekoliko opito, vedno dežurni paparaci pa so izkoristili te redke trenutke in ju ujeli v fotografske objektive.

Vsekakor se Kate in William nimata ničesar sramovati, saj so nočne zabave del odraščanja in verjetno jima tega nihče ne more zameriti.

Priporočamo