Prince je zaljubljen!

12. 10. 2009 | Vir: Nova
Deli
Prince se je vedno znal medijsko potuhniti. In potem nepričakovano udariti.

Še nikoli doslej zares razkrinkani in izjemno nadarjeni glasbeni umetnik, ki je svoje ime spremenil v simbol in ga nato znova spremenil v Prince, se valja v objemu varovanke Brie Valente.

Na njegovi zadnji evropski turneji sta Princea spremljali vroči sestri dvojčici, ki sta se odzvali samo na ime Twinz. Zdaj pa se je 51-letni pevec odločil, da zmanjša svoje spremstvo. Že samo s prihodom na pariški teden mode z očarljivo lepotico pod roko je žel pozornost, njuna navzočnost je na Chanelovi reviji postala osrednja zanimivost večera.

Bria je v enem izmed intervjujev izjavila, da sta se s pevcem spoznala, ko je bila stara 17 let. Pozneje se je preselila v Los Angeles, delala kot manekenka in plesala v skupini, ki je spremljala r'n'b pevca Usherja na njegovih koncertih. S ponovno samskim pevcem pa jo povezuje tudi albumu 8701, na katerem je pela spremljevalne vokale.

Po sodelovanju z Usherjem se je vrnila v rodni Minneapolis, kjer je začela sodelovati s Princeem na njegovem album Planet Earth.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan