Princesa Beatrice zaljubljena do ušes. Se obeta skorajšnja poroka?

Princesa Beatrice zaljubljena do ušes. Se obeta skorajšnja poroka? (foto: Profimedia) Profimedia
20. 11. 2018

30-letna britanska princesa Beatrice je močno zaljubljena v svojega novega fanta Edoarda Malellija Mozzija, ki ima 34 let. Spoznala ga je pred dvema mesecema, po pisanju Daily Maila pa bi se lahko kmalu zaslišali poročni zvonovi.

Novopečeni parček se je spoznal preko skupnega prijatelja. Gibata se v istih družbenih krogih, med njima pa je bilo takoj začutiti kemijo. Sicer pa je Edoardo kljub mladosti pravi bogataš, saj je direktor podjetja, ki se ukvarja z neprimičninami. Beatrice ga je že predstavila staršema, yorškemu vojvodi in vojvodinji.

Mozzi je sicer že bil poročen, iz prvega zakona ima dveletnega sina. Če je verjeti besedam njunih skupnih prijateljev, bi lahko Beatrice kaj kmalu postala soproga in mačeha. "Zadeve se med njima odvijajo z veliko hitrostjo. Nikogar ne bi presenetila novica o njuni zaroki," je za tabloid The Sun izjavil njun prijatelj.

Pred Mozzijem je Beatrice kar deset led hodila z Američanom Davom Clarkom, a sta se leta 2016 razšla.

Hm, kljub temu, da ju prijatelji kljub relativno kratki in sveži zvezi že vidijo pred oltarjem, ni nujno, da bo tako. Čas bo prej ali slej pokazal svoje.